Informațiile personale sunt informații care pot fi utilizate pentru a identifica, localiza sau contacta o persoană. Acesta include, de asemenea, alte informații care pot fi asociate cu informații personale. Colectăm următoarele tipuri de informații personale:

Informații de contact care ne permit să comunicăm cu dvs., cum ar fi numele dvs., adrese poștale, adrese de e-mail, nume de cont ale utilizatorilor site-ului de socializare, numere de telefon sau alte adrese la care primiți comunicații de la sau în numele marketpress.

Informații despre tranzacție despre cum cumpărați și răscumpărați

Informații despre conturi financiare necesare pentru procesarea plăților pentru marketpress.com pe care le cumpărați, cum ar fi numărul cărții de credit sau de debit, data expirării.

Vă cerem informații personale când vă înregistrați, vă abonați, creați un cont, comandați o afacere sau interacționați altfel cu Site-urile sau contactul.

Puteți corecta informațiile dvs. prin conectarea în contul dvs. Sau puteți, de asemenea, să trimiteți un e-mail la contact@marketbistrita.ro. Dacă doriți să vă închideți contul sau aveți alte întrebări sau solicitări, vă rugăm să ne contactați: 0745 799 634

Stocurile afișate online, a produselor, pot să difere de cele fizice la momentul plasării unei comenzi! De accea, o comandă plasată pe site-ul marketbistrita.ro nu reprezintă o obligație contractuală și poate fi anulată de către marketbistrita.ro cu înștiințare în prealabil a cumpărătorului. În cazul plății online a produselor neexistente în stoc, marketbistrita.ro va returna banii cumpărătorului. 

Newsletter & Get Updates

Sign up for our newsletter to get up-to-date from us