1. Ce este marketbistrita.ro ?

MarketBistrita.ro este o platformă online, prin care orice producător sau comerciant, cu punct de lucru în județul Bistrița, poate să-și vândă produsele.

3. Trebuie să am cont ca să cumpăr pe marketbistrita.ro?

Nu este obligatoriu să ai cont ca să poți cumpăra pe marketbistrita.ro . Dacă optezi pentru crearea unui cont vei putea să ți un istoric al comenzilor tale, să fi la curent cu ultimele noutăți, cât și alte beneficii.

5. Ce fel de produse sunt pe marketbistrita.ro?

Pe marketbistrita.ro există aproape toate categoriile de produse: alimentare, cosmetice, îmbrăcăminte, încălțăminte, articole medicale și altele.

7. Sunt datele mele în siguranță?

Da! MarketBistrita.ro folosește un sistem de securitate SSL astfel că orice date introduse aici sunt în siguranță. Deasemenea politica noastră privind protecția datelor prevede că acestea nu vor fi divulgate altor terți, decât magazinelor din care comandați, pentru onorarea comenzi.

2. Ce beneficii am dacă vând prin marketbistria.ro?

Dacă te înscrii pe marketbistrita.ro ca și vânzător, beneficiezi de GRATUITATE la instalarea contului și magazinului, beneficiezi de PUBLICITATE gratuită prin intermediul platformei.

4. Cum creez un cont pe marketbistrita.ro?

Intri pe marketbistrita.ro, dai click pe Login și selectezi tipul de cont pe care vrei să îl creezi: Cumpărător sau Vânzător? Completezi datele cerute și ai terminat! Vei primi pe mail link-ul pentru a confirma contul.

6. Dacă mă înscriu ca vânzător voi putea să văd activitatea pe produsele mele?

Da! Ca vânzător vei avea o secțiune de administrare și vei putea vedea toate activitățile asupra produselor tale, vânzările, comenzile etc.

8. De ce ar trebui să mă înscriu la newsletter?

Ar trebui să te înscrii pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în materie de produse, comercianți nou veniți pe platformă, reduceri la produsele tale preferate, cât și alte informații cu privire la platforma marketbistrita.ro

Noutăți MarketBistrita.ro

Înscrie-te pentru a afla noutăți și reduceri pe marketbistrita.ro