Mini dimensiune 3D direct la îmbrăcăminte printer t shirt de imprimare mașină cu India tarif pentru vânzare fierbinte

14 526.11lei

Disponibilitate: In stoc

m194611

Dimensiunea A2 DTG direct la îmbrăcăminte printer t shirt de imprimare mașină la vânzare fierbinte

descrieri de produse

1)tranziție Lină de culoare bazat pe precisă nuanță și dispunerea uniformă de picături de cerneală pentru fiecare culoare;

2)a Obține o granulație mai mică bazat pe o combinație ideală de culoare picături de cerneală;

3)a Reduce cantitatea de cerneală picătură de interferență între culori, pentru a obține aceeași culoare ca posibil sub diferite surse de lumină medii, pentru a evita apariția de metamerism.

4)de Înaltă precizie, sistemul de control al motorului și sistem de senzori pentru măsurători precise de control pe orizontală și verticală, combinate cu exact o dimensiune a picăturii sistemul de control Japonez micro-duze piezo, nu numai exacte, cerneală picătură de volum, dar, de asemenea, de înaltă precizie de poziționare, dându-și seama de afișare a imaginii de Reproducere a detaliilor fine.

Detalii

Model: BCX-A2 printer flatbed

-- Print dimensiuni: orice dimensiune, în 42*60 cm.

-- Acceptabil obiect inaltime: 0 – 18 cm

-- Tehnologie de imprimare: DX7 Micro Piezo / 180 duze * 6-culori * 2 capete / imprimare cu jet de cerneală de dimensiuni / dublu-cap

- Funcție: imprimare foto, scrisoare, logo design la produsul în termen de 42*60 cm dimensiune și 9 cm înălțime.

Textile de cerneală: imprimare pe tricou

Comestibile de cerneală: imprimare pe alimente comestibile, cum ar fi tort, ciocolata, cookie-uri, bomboane, macaroon etc.

--Alb și Culoare de cerneală de imprimare în aceeași rundă, cu mare viteză de imprimare: un cap de imprimare alb, o altă culoare de imprimare, de înaltă eficiență și viteză.

... Industrie-lider în tehnologia de cerneală - de colorat, printuri vibrante, culori frumoase

-- Individuale, mari Continuu de Cerneală, Sistem de Alimentare - 150 ml Individuale, mari refill toner - refill cerneala de mai multe ori / nu este nevoie pentru a schimba cartușele.

-- Specializate RuiCai de imprimare software - suport alb și culoare de imprimare în aceeași rundă, de culoare built-in curba, auto-selectarea cerneluri - realizarea optimă a densității și serviciile oferite de contrast.

Avantaje Exclusive:

2 capete de imprimare – 12 canale (2 capete * 6 canale de culoare) de mare viteză de imprimare în același timp.

Alb și culoare de imprimare într-o singură rundă – un cap printuri cerneală albă și un alt cap de imprimare de design de culoare, print orice design pe orice culoare pe bază de material într – un timp- face munca mai ușoară și de a salva timp.

Mingea șurub drive sistem - mai precis masă de mișcare, de viață durabil în timp și greutate, capacitatea purtătoare.

Cerneală albă sistem de agitare – mai puțin de cerneală – sediment mai bine imprimare alb de calitate și mai puțin de cerneală înfundarea.

Noi KMBCY sistem de control – nu există Blocaj de Hârtie sau Eroare Generală – lucru stabil.

Noi KMBYC atomizate de imprimare inkjet sistem – nu linii de cerneală – imprimare efect este foarte buna.

Aplicații

Grup personalizate T-shirt, clasa de servicii T-shirt, de absolvire comemorative T-shirt, asociația haine, ventilator haine, dormitor haine, vopsele, uniforme, câteva tricouri, tricouri personalizate și alte de grup sau personale, tricouri create de modul de DIY.Potrivit pentru îmbrăcăminte de brand companii pentru a dezvolta noi ediții, mici fabrici de imprimare de prelucrare, companie de publicitate personalizate de promovare, studentul antreprenoriat, pitoresc peisaj pitoresc.

Etichete:A3 Imprimanta Dtg, Direct La îmbrăcăminte Imprimanta Pentru Tricouri, Imprimanta Dtg Pentru Tricou, Imprimanta Dtg, Digital îmbrăcăminte Printer, Masina Cnc Pentru Vânzare, Sm102 Offset De Imprimare Mașină, Cnc Pentru Argint, Desktop Cnc Pentru Vânzare, Low-cost Router Cnc Mașină.

Numărul De Model BCX
Starea Noi
CNC sau Nu cnc

Scrie-ti parerea!

Mini dimensiune 3D direct la îmbrăcăminte printer t shirt de imprimare mașină cu India tarif pentru vânzare fierbinte

Scrie-ti parerea!

Produse similare