Jinan cnc mașină de marcare cu laser tip de mână de metal de luare a mașinii 20w fibre de marcare cu laser

20 134.79lei

Disponibilitate: In stoc

m168111

Descriere produs Aplicabile Industriei de AK20F Jinan cnc mașină de marcare cu laser

Acesta este utilizat pe scară largă în domeniul electronicii de separare componente,circuite integrate,inginerie electrică a circuitului,de comunicații mobile,hardware,unelte,obiecte de bucătărie,instrument de accesorii, precise aparate,ochelari de vedere și mo,tastatură de calculator,accesorii bijuterii,butoane din plastic,de încălzire a apei fitinguri,obiecte sanitare,conducte PVC,aparatură medicală și de ambalare container,etc. Materiale Aplicabile:

Este capabil de sculptură în materiale metalice și parțiale de materiale non-metalice,adecvat în special pentru unele domenii necesare mai precise și mai mare finețe.Parametrii de AK20F Jinan cnc mașină de marcare cu laser Model AK20F Jinan cnc cu laser, marcarea cu mașină cu Laser de Putere de 20W cu Laser Lungime 1064±10 nm Calitatea Lase Fascicul m2 Laser Frecvență de Repetiție a ≤100 KHz Standard de Marcare Zonă 110×110mm Optice Marcarea Zonei de 200*200 mm / 300*300mm Marcarea Adâncimea 0-0.5 mm Marcarea Viteza 0-7000mm/s Lățime Minimă Linie 0,01 mm Caracter Minim 0,05 mm Rezoluție Raport ±0,001 mm Putere Brută ≤500W Tensiune de Lucru 220V±10%/50Hz/4A Modul de Răcire racire cu aer Caracteristici și avantaje ale AK20F Jinan cnc mașină de marcare cu laser

1. Se poate lucra de handheld sau pune-l pe fundație, confortul de lucru.

2.Adopta avansate cu laser fibra de sistem și rapidă gavol sistem de scanare, se asigură o excelentă laser poate fi focalizat fasciculul și performanță stabilă.

3.De mare Viteză, în Comparație cu YAG laser marcare mașină,marcare viteza poate ajunge pana la 7000mm/s.

4.În comparație cu laser YAG sau diodă laser, are o mult mai mare fotoelectric eficiență de conversie.Eficiența optică-electrice de conversie este de până la 30%.

5.Durata de timp de lucru de viață: durata de lucru este de până la 100.000 de ore.

6.Ușor de Funcționare: control Special software-ului,compatibil cu o varietate de software, funcția de puternic, ușor de învățare și opera.Putem vedea puterea, viteza, frecvența parametri în software-ul, și de design de fișier de lucru în AutoCAD, CorelDRAW și Photoshop și așa mai departe.

7. Întreținere:Fără nici un consum de o parte și de întreținere în timpul vieții.Imagini Detaliate Ambalare & Livrare Serviciul Nostru

1. 1,5 ani, calitate, garantie, aparatul cu părți principale(cu excepția consumabile) va fi schimbat gratuit dacă există vreo problemă în timpul perioadei de garanție.

2. Curs de formare gratuit la fabrica noastră.

3. Va oferim consumabile piese de la o agenție de preț atunci când aveți nevoie de înlocuire.

4. 24 de ore pe linie de serviciu în fiecare zi, suport tehnic gratuit.

5. Personalul nostru poate fi trimis la dvs. de companie pentru a instala sau reglați dacă este necesar.Probele Arată Compania Noastra

Jinan AccTek Machinery Co., Ltd a fost situat în industria de înaltă tehnologie zona de Jinan,care este specializata in fabricarea de CNC si laser masini din 2005.

Nostru produce sunt wildely vândute în mai multe țări Europene și Americane.Aceste produse sunt foarte populare în aceste piețe și au stabilit o poziție de lider în sculptură mașină de teren.

Etichete:Lemn Routere, Instrumente, Lemn Ieftin Routere, Instrumente De Înaltă Calitate, Laser Cnc, Laser Cnc, Mașină Cnc.

Marcajul Adâncimii 0 ~0,5 mm
Numărul De Model AK20F Jinan cnc mașină de marcare cu laser
Lățime minimă linie 0.01 mm
Laser Lungime De Undă 1064
Starea Noi
Optice Marcarea Zonei 200*200 mm / 300*300mm
CNC sau Nu cnc
Marcarea viteza 0-7000mm/s
Standard Marcarea Zonei 110*110 mm
Repetabilitate precizie 0.001 mm
laser de putere 20W
Modul de răcire Răcire Cu Aer
Nume De Brand ACCTEK
Unitate De Putere 500W

Scrie-ti parerea!

Jinan cnc mașină de marcare cu laser tip de mână de metal de luare a mașinii 20w fibre de marcare cu laser

Scrie-ti parerea!

Produse similare