1BUC 2 BUC 5 BUC 10 BUC NCEFES88-04G BGA nou si original

72.65lei

Disponibilitate: In stoc

m16314

Ne propunem să realizăm un rating de 5 stele pentru fiecare tranzacție.

1. Vă rugăm să confirmați primirea de produse în cazul în care elementele-ați primit , și dacă marfa a fost deteriorat, vă rugăm să ne contactați imediat.trimite fotografia la care ne putem verifica și de a oferi cele mai bune soluții .

2. Am doar garantia de Livrare în timp, dar nu am putut controla și exprima timpul de livrare.Noastre legate de vanzari va fi responsabil pentru a trimite AWB pentru bunurile livrate în următoarea zi de lucru.puteți verifica AWB în site-ul care ne trimite la tine.Pentru AWB, de asemenea, puteți apela la filiala locală a exprima companie în compania dumneavoastră.

Feedback-ul

1.- Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.vă rog, amintiți-vă să ne dea de cinci stele, ca recompensa!

2.Dacă nu ești mulțumit de produs, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vă putem oferi cele mai bune soluții,Vom servicii pentru tine satisfactio

Etichete:Oriental îmbrăcăminte De Noapte, Real Carcasa Madrid, Alb Bun Baloane, Red Caz Meizu 16x, Husă De Metal De Sex Feminin, Redmi 4x Cartea De Sex Masculin, Pictura Italia Mare, Ghiveci Ghiveci Orhidee, Bucșă De Cauciuc Mk2.

Tensiune 48V
Contact Sarcină De Mare Putere
Teoria Releu De Timp
Utilizare Scop General
Sursa De Alimentare DC
Proteja Caracteristică Sigilat
Nume De Brand NoEnName_Null

Scrie-ti parerea!

1BUC 2 BUC 5 BUC 10 BUC NCEFES88-04G BGA nou si original

Scrie-ti parerea!

Produse similare